Online kurzy

Prostřednictvím on-line kurzů jsem se rozhodla vám předat své 25-leté životní zkušenosti, jak prakticky aplikovat přírodní zákonitosti v kuchyni. Součástí každého kurzu jsou obsáhlá videa s teorií a praktickými ukázkami vaření. Doplňuje je stejně obsáhlá textová část v e-booku.



"Živé" kurzy

Pravidelně pořádám kurzy a semináře. Společně si na nich uvaříme několika chodové menu dle zadaného nebo vámi vybraného tématu. Součástí je samozřejmě i bohatá teoretická část.

Obsah on-line kurzů pro jednotlivé orgány

Teoretická část :

• Úvod – zařazení a hlavní symbolika orgánů v průběhu dne, roku a lidského života
• Funkce jednotlivých orgánů (z pohledu západní a východní medicíny)
• Nemoci
• Diagnostika
• Znaky, že se stav zlepšuje
• Negativní psychické projevy (jak se někdy cítíme)
• Pozitivní psychické projevy (jak bychom se rádi cítíli)
• Témata ke zpracování – co pro zlepšení stavu můžeme udělat kromě jídla
• Nevhodné potraviny a techniky vaření
• Vhodné potraviny a techniky vaření
• Podrobný popis základních surovin, co umí a jak ovlivňují příslušné orgány
• Typická chuť na talíři pro příslušné orgány a jak jí docílit
• Zdravotní nápoje, léčebná specifika a kondimenty
• Příklady z praxe
• Týdenní ukázkové menu (pouze v písemné formě)

Praktická část :

• společně uvaříme celodenní menu – snídani, oběd, svačinu a večeři
Vše ve formě videa a zároveň psaného textu.

"Živé" kurzy