Makrobiotické vaření může připadat někomu fádní a bez chuti. Existuje však celá řada možností, jak dodat talíři všechny základní chutě – sladká, kyselá, slaná, hořká, pikantní. Tím zabezpečíme našemu jídlu nejen potřebnou jiskru, ale přispějeme tak k jeho harmonizaci, o což nám jde ze všeho nejvíc. Naučíme se používat koření, dochucovadla, omáčky a tzv. kondimenty, abychom uspokojili jak naše chuťové buňky, tak podpořili v rámci celého roku podle jednotlivých ročních znamení i zdravé fungování jednotlivých orgánů a našeho těla pak jako celku. A k některým omáčkám patří knedlíky – tak ty si taky uvaříme 👍
Dozvíte se a naučíte :
- co umí jednotlivé chutě s našimi orgány a naší psychikou
- proč dáváme některým chutím přednost
- jak a z čeho tyto chutě nejzdravěji získat
- jak si sami vyrobit zakladní kondimenty pro každou z pěti chutí
- dostanete večeři a pracovní „sešit“ s tipy a recepty
- suroviny v (makro)Bio a vegan kvalitě
Cena : 1.200,- Kč
Počet osob : 8
Čas : 17,30 – 21,00 Moravská 34, Praha 2
Přihlášení : mailem na zuzana@macrobios.cz a zasláním zálohy 400,– Kč na účet 43-2098050207/0100, v případně storna víc jak 5 dní před kurzem zálohu vracím, méně jak 5 dní záloha propadá, v obou případech je možné poslat místo sebe náhradníka. V případě zrušení 24 hodin před konáním kurzu se hradí kurzovné v plné výši.