Může se to zdát snadné – prostě začnu jíst zdravě a hotovo. Je přeci k dispozici tolik informací. A máme tu hned první kámen úrazu – jak se v tom všem vyznat, neublížit si a nezbláznit se z toho.
Pokud jste se rozhodli pro vaření podle 5 elementů/ročních období/makrobiotiky, je těch informací taky požehnaně. Rady ode mě jsou podložené 30 lety praxe. Budeme si povídat i o zdánlivých drobnostech – množství soli, vody a oleje, co namáčet, co ne, co pražit, rozdíly ve vaření pro jednu osobu a velkou rodinu, pro muže, ženu a děti a jak zdánlivě velké rozdíly v jejich stravovacích potřebách jednoduše sladit. A jako perličku – jak a podle čeho si „postavit“ vlastní jídelníček, aby v něm nic podstatného nechybělo.
Jako na každém kurzu i zde dostanete pracovní sešit s recepty a po teoretickém úvodu si i něco uvaříme.
Počet osob : max 8
Cena : 1.200– Kč
Datum : 24.4. čtvrtek
Čas : 17,30 – 21,00
Místo : studio BeMacroBio, Moravská 34, Praha 2
Přihlášení : mailem nebo sms a zaplacením zálohy 400,– Kč na účet 43-2098050207/0100
Storno s možností vrácení zálohy je 7 dní před konáním kurzu.
V případě neúčasti je možno za sebe poslat náhradníka.