Dozvíte se, jak ulevit játrům a žlučníku po zimním hodování a  jak se vypořádat s jarní únavou (i to, jak  vzniká). Porovnáme si tento styl vaření s jarním detoxem a zaměříme se i na psychické a fyzické projevy spojené se zdravými nebo naopak zatíženými játry (základy diagnostiky + funkce jater a žlučníku v těle). Recepty se zaměří na pickles, kroupy, rýži, shiitake, daikon, hatomugi, natto, bylinky a zelené natě, a to jak v klasických  pokrmech, tak v léčebných specifikách. Stejně tak si řekneme, co tyto dva orgány nemají rády, ať jim jejich stav ještě nezhoršujeme. Dostanete pracovní sešit s kuchařkou, spoustu inspirujících a zároveň ne běžně známých tipů a informaci (nejen z kuchyně) a uvaříme si spolu několik jídel, které umí upravit, napravit a léčit dva nejaktivnější jarní orgány.

Počet osob : max 10

Cena : 1.200– Kč

Datum :  23.3.  čtvrtek

Čas : 17,30 – 21,00

Místo : studio BeMacroBio, Moravská 34, Praha 2

Přihlášení : mailem nebo sms a zaplacením zálohy 400,– Kč na účet 43-2098050207/0100

Storno s možností vrácení zálohy je 7 dní před konáním kurzu.

V případě neúčasti je možno za sebe poslat náhradníka.

Upoutávka

  • studio_reklama.jpg